مشاوره حقوقی رایگان - سلب ارامش شدیم

سلام. ما یکسال است که در منزل خود ارامش و آسایش نداریم. از سر و صدای همسایه ی طبقه ی بالا. هرچقدر هم صحبت کردیم و تذکر دادیم بدتر شده. سقف خونه ی ما میلرزه لامپ ها میلرزه. و این سرو صدا مقطعی نیست که تحمل کنیم، مدام است. و فقط خونه نباشن یا خواب باشن ما در اسایشیم. در جواب به ما میگویند ما صابخونه ایم، راتونو بکشید برید خالی کنید ارامش ندارین! اخه اینم شد منطق؟ ما اجاره کردیم خونه رو، دزد که نیستیم .... خواهش میکنم کمکم کنید
میخواهم شکایت کنم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اقدام به شکایت ایجاد مزاحمت کنید و سعی کنید در شورای حل اختلاف به صلح و سازش و اخذ تعهد ختم شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت ایجاد مزاحمت و سر و صدا میتوانید شکایت کنید و به کلانتری اطلاع دهید تا گزارش شود