مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین قبل از پرداخت کامل ثمن به فروشنده

با سلام
بنده سال گذشته زمینی رو فروختم که قرار شد خریدار بعد از دریافت مجوزهای لازم برای ساخت و ساز در زمین الباقی ثمن معامله رو پرداخت کنه
تا الان که اردیبهشت 1402 هستیم پرداخت نکرده
حالا متوجه شدم زمین رو به شخص دیگه ای فروخته در صورتی که ثمن معامله رو کامل به من پرداخت نکرده
حالا من میتونم الباقی ثمن معامله رو بگیرم به علاوه خسارت
اگر خسارت میتونم بگیرم با چه عنوانی میتونم بگیرم؟
تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای مطالبه الباقی ثمن معامله می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
توجه داشته باشید قبل از پرداخت ثمن معامله امکان فروش مورد معامله.جود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
بنظر مشمول عنوان مجرمانه فروش مال غیر نیز می‌باشد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید الباقی سند را دریافت نمایید اگر در قرارداد شما در این خصوص شرطی گنجانده شده است یا خساراتی در نظر گرفته شده هست می‌بایست مطابق آن عمل گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قبل از پرداخت ثمن معامله فروش نامه و یا قولنامه ای وجود داشته باشد تنها نوعی تعهد انتقال است نخود انتقال بنابراین منعی برای خرید و فروش مورد معامله نیست. مگر انکه بیعانه ای دریافت شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید بلافاصله اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید

و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک مرکزی را اقامه نمایید

و اگر در قرارداد شرط فسخ ذکر شده باشد شما میتوانید قرارداد را فسخ نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مفاد قرارداد فی مابین خود رجوع نمایید . شروط قرارداد ملاک عمل است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید مفاد و شروط قراردادی مطالعه شود