مشاوره حقوقی رایگان - ملک تبدیل انباری به مسکونی

سلام یه واحد میخوام بخرم طبقه7 و بالای همین واحد 30متری انباری است که مالک اومده مسکونی کرده و از طبقه پایین پله زده به بالا و درب مجزا هم داره و اینکه گویا سوییت بالا کرایه داده شده و همسایه ها شاکی شدن

الان من بخوام این واحد خریداری کنم و اون 30 متر انباری را به مسکونی تبدیل کنم آیا میشه؟
اگر میشود باید رضاییت کل همسایه ها را بگیرم یا فقط باید کار های شهرداریش انجام بدم
آیا از هزینه این کار شما چیزی میدانید

ممنون میشم اگر در توان هست پاسخ من را بدهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سازنده و یا مالک اولیه بتواند مشکل شهرداری حل و فصل کند و پایانکار بگیرد نیازی به رضایت همسایه ها نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا بهتر است به همین دلیل شود تا کارشناسی در این خصوص صورت گیرد سپس دادخواست مرتبط با آن ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای تغییر کاربری باید به شهرداری درخواست بدهید و شهرداری و تمام
‌مالکان موافقت نماید و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه تغییر کاربری می بایست با مجوز شهرداری باشد هر چند که رضایت دیگر مالکین هم اخذ شود .