مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل انباری به مسکونی

یک باب انباری به متراژ 5٣ متر همکف یک آپارتمان مسکونی دارم راه جدا تک کلید و دارای تمامی امتیاز های آب برق و گاز قید شده در سند
آیا برای تبدیل ملک از انباری به مسکونی اجازه همسایگان لازم هست ؟ با توجه به اینکه ملک را جدا می‌باشد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا استفاده غیر مجاز جز انچه که در سند قید شده قانونی نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مجوز شهرداري و ثبت اسناد و املاك و رضايت تمامي مالكين است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق شهرداری برای گرفتن مجوز اقدام کنید