مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری انباری به مسکونی

سلام. من ساکن طبقه 4 آپارتمان هستم من در طبقه اول آپارتمان بصورت تک واحدی یک انباری به متراژ 30 مترمربع دارم میشه تغییر کاربری به مسکونی داد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ مجوزات لازم از شهرداری مربوطه ممکن است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اخذ مجوز از شهرداری امکانپذیر است در غیر اینصورت خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با رضایت کتبی و محضری بقیه مالکین و اخذ مجوز از شهرداری بلی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اخذ مجوز از شهرداری امکانپذیر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از شهرداری پیگیری کنید رویه ها زود به زود تغییر میکنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به ما باز می توانیم به شهرداری محل مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید با شهرداری مطرح کنید

یک وکیل

علاوه بر رضایت تمامی مالکین مشاعی نیاز به اخذ مجوز از شهرداری دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید از شهرداری مجوز بگیرید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود از شهرداری پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شهرداری مجوزهای لازم را اخذ کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و اجترام ؛؛؛

ابتدا هر گونه تعقییر کاربری نیاز به اخذ مصوبه از کمیسیون ماده 5 تبعیت از طرح تفصیلی و مقررات ملی ساختمان و همچنین الزامات ان و کاربری درج شده در پایان کار می باشد
با اعتراض موضوع به کمیسیون ماده صد ارجاع و به استناد تبصره 1 ماده 100 قانون شهرداری و مغایرت با اصول ثلاثه خاصه بهداشتی رای به اعاده وضع به حالت سابق صادر می گردد و مجددا تاکید میگردد در مقررات شهرسازی الزامات حاکم است نه توافق