مشاوره حقوقی رایگان - ماشین فروختم چک گرفتم

سلام ماشینمو فروختم سند نزدم چک یک ماهه گرفته بودم چک پاس نشد الان نمی‌دونم شکایت چک کنم یا شکایت قولنامه که ضرر زیان توش نوشتیم مبلغ 100میلیون که بیعانه داده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
لکن امکان وصول ثمن نیز وجود دارد باید دید کدام یک به صلاح شماست....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به مطالعه مبایعه‌نامه میباشد

و از هر دو طریق امکان پیگیری وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شکایت در مسائل حقوقی اشتباه است و باید گفت طرح دعوی اینکه چگونه این دادخواست ارائه شود و فرم شکلی آن چگونه باشد پس از مشاوره معلوم میشو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید.
وجه چک نیز قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قرارداد در خصوص فصل موردی اشاره شده می‌بایست مطابق آن عمل ما در این صورت می‌توانید وجه و اظهارات را دریافت کنید قراردادی بایست مورد بررسی قرار بگیرد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به بررسی مبایعه نامه دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید طبق قرارداد ضرر و زیان ناشی از عدم پرداخت ثمن معامله را دریافت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است ایا حق فسخ در آن گنجانده شده است یا خیر و شروط دیگر طبق مفاد قرارداد عمل نمایید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مورد شما نیاز به بررسی دارد. سوال ابهام دارد