مشاوره حقوقی رایگان - قسط خودرو

با سلام

خودرو سواری قسطی فروختم و هنوز سند نزدم. جهت اقساط از خریدار 3تا چک فاصله دار گرفتم. چک اول و دوم موعد رسیده پاس نکرده. چکار کنم ؟ بهترین کار چیست؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس قرارداد می توانید برای فسخ اقدام یا درخواست صدور اجرائیه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید با ایشان توافق کنید فصل کنید ثمن را مطالبه کند اینکه خواسته خودتان است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب خودتان دارد که میخواهید معامله را ادامه دهید یا فسخ کنید !؟ دادخواست فسخ معامله دهید و یا دادخواست مطالبه وجه چک

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است مفاد قرارداد بررسی شود وببینم حق فسخ دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد حق فسخ در صورت عدم وصول چک‌ها نگذاشته آید فقط میتوانید در مورد چک‌ها اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت کیفری صدور چک بلامحل اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فسخ در قرارداد شرط شده می توانید معامله را فسخ کنید
در غیر اینصورت می توانید دادخواست بدهید و وجه چک را مطالبه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به شروط ضمن قرارداد دارد