مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دفترچه درمانی برای فرزند مطلقه

سلام عرض ادب احترام دخترم طلاق گرفته خودم ازارتش بازنشسته وظیفه بگیر هستم جانباز 35درصد از ارتشم ایا میتوانم دوباره برای فرزندم. دفترچه بگیرم ضمنا حق بیمه مازاد حساب میشه یانه ممنون لطفا جواب بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا آری اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل این که دختر شما اقدام به متارکه کرده است و تحت سرپرستی شما قرار دارد ، می توانید به مانند رویه گذشته ، اقدام به اخذ دفترچه بیمه کنید . همچنین اموری مانند یارانه نیز به حساب سرپرست خانوار واریز خواهد شد.