مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت همسایه

با سلام در مجاورت منزل ما یه واحد 3 طبقه در حال ساخت است و به منزل ما خسارت وارد نموده و قصد تعمیر خانه ما رو نداره و بدون اجازه چندین بار در پشت بام خانه ما رفت و امد کرده اند . خواستم بدونم من میتوانم از زدن داربست روی پشت بام خانه ام ممانعت کنم با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
روی پشت خانه اتان آری امکان ممانعت وجود دارد

نسبت به خسارات
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا کارشناسی موقعیت مکانی شود سپس اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و بعد دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خصوص تمام این موارد می‌توانید شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت شما را تعیین کند سپس طبق نظر کارشناس می توانید طرح دعوی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا کارشناسی شود و سپس درخواست خسارت کنید، و میتوانید ممانعت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ محیط خانه شما ، جزو حریم شخصی شما محسوب می شود و می توانید از رفت و آمد افراد بیگانه در آن ممانعت کنید . به همین سبب می توانید از نصب داربست در محیط خانه خود جلوگیری به عمل آورید .

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله این حق را دارید. جهت مطالبه خسارت میتوانید ابتدا تامین دلیل کرده سپس دادخواست خسارت را طرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نصب هرگونه وسایل در ساختمان شما می بایست با رضایت شما یا مالک انجام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و بعد دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید