مشاوره حقوقی رایگان - دفتر بیمه در آپارتمان

یکی از مالکین. امور بیمه رو در آپارتمان در واحدش انجام میده آیا امکان پیگیری هستش ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دوست گرامی
طبق ماده دو قانون تجارت عملیات بیمه در ردیف اعمال تجارتی است و لذا تاسیس آن در ملک با کاربری مسکونی خلاف مقررات شهرداری است.
موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق بیمه ای که ایشان نمایندگی آنرا دارند پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مجتمع مسکونی باشد ، اقدام تجاری در مجتمع مسکونی خلاف قانون است و نبایستی به انجام برسد . شما می توانید ابتدا از طریق اظهارنامه به واحد متخلف ، تذکر رسمی و قانونی بدهید و در صورت عدم افاقه ، دعوای رفع مزاحمت را ارائه دهید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید به دلیل تغییرکاربری خلاف واقع

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله به شهرداری مراجعه نمایید اگر تغییر کاربری داده است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر باعث مزاحمت میشود بله قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ابتدا از طریق اظهارنامه به واحد متخلف ، تذکر رسمی و قانونی بدهید و در صورت عدم افاقه ، دعوای رفع مزاحمت را ارائه دهید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بیمه شغل خدماتی است و نه تجاری
البته شهرداری باید کاربری محل را آموزشی و خدماتی تعریف کرده باشد اگر نیست بله قابل پیگرد است