مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خانه هنگام طلاق

سلام وقتتون بخیر همسر من هروئین و شیشه مصرف میکنه و بیکاره و دست بزن هم داره من میخوام از ایشون جدا شم میخوام مهریه و نفقه ام رو ببخشم تا بتونم حق طلاق بگیرم سوالم اینه ایشون موقع عقد خونه رو کامل به نام من زدن چون من عروسی نگرفتم و فقط عقد ساده بود و کل جهاز هم با من بوده قسط وام ازدواج و وام مسکن هم مادرم پرداخت میکنه میخواستم بدونم موقع طلاق میتونه خونه رو از من بگیره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت شرایطی بله امکان دارد اما در حال حاضر سند به نام شما می‌باشد و شما مالک شناخته می‌شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رجوع از هبه امکان پذیر است
حتما با یک وکیل مشورت تا راه حل ارائه گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این امکان وجود دارد ولی باید ایشان اگر ادعایی دارند بتوانند آنرا با دلایل و مستندات ثابت کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مباحث مربوط به طلاق همانطور که مستحضر هستید جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده انجام شود و سپس اقدام کرد اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید منزل را به نام مادرتان انتقال دهید در این صورت ادعای رجوع از هبه را دادگاه نمی پذیرد.
در خصوص طلاق نیز اگر بتوانید ثابت کنید به شیشه اعتیاد دارد می توانید طلاق بگیرید.
مهریه و سایر حقوق مالی زوجه نیز طبق قانون قابل مطالبه است.
البته چون منزل را به نام شما زده است بهتر است مهریه و سایر حقوق مالی را بذل کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
و با شرایط خاصی امکان رجوع و استرداد خانه وجود ‌نخواهد داشت اگر

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام
اولاً اعتیاد زیاد به مواد مخدر (علی الخصوص اگر در ظاهر ایشان نمایان بوده و توسط آزمایشات اثبات شده باشد ) به همراه ضرب و شتم زیاد (اگر گواهی پزشکی قانونی داشته باشید ) در کنار بیکاری (چنانچه ثابت نمایید بیکار است و درآمدی ندارد) ، این موارد در کنار هم موجب می شود تا عسر و حرج شما نزد دادگاه ثابت شود و دادگاه حکم طلاق را صادر خواهد نمود بنابراین در صورتی که موارد فوق را ثابت نمایید نیازی نیست که نفقه و مهریه تان را ببخشید
ثانیاً از نظر حقوقی در اینگونه موارد شوهر مدعی می شود که منزل فوق هبه بوده و تقاضای استرداد آن را مطرح می کند و راه حل آن نیز این است که منزل فوق را به یک فرد امین منتقل نمایید
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با اینجانب تماس حاصل فرمایید با احترام

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که شوهر شما به مواد مضر هروئین و شیشه اعتیاد دارد و در زمره اعتیاد مضر است ، شما بدون این که مهریه و سایر حقوق مالی خود را ببخشید ، می توانید با ثبت دادخواست به خواسته طلاق به درخواست زوجه، بدون اخذ وکالت در طلاق از همسر خویش، اقدام به طلاق کنید . و مضافا بر این که خانه ای که رسما و قانونا به نام شما است را می توانید شوهر خود را که در آن ساکن است ، بیرون رانده تا از لحاظ جانی و روحی در آسایش و آرامش به سر ببرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید ثابت کنید به شیشه اعتیاد دارد می توانید طلاق بگیرید.و تحت شرایط خاصی امکان رجوع و استرداد خانه وجود ‌نخواهد داشت

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی به توافق طرفین دارد و تحت شرایطی بله امکان بازگرداندن وجود دارد و میتوانید ملک را به دیگری منتقل نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر انتقال قطعی در دفترخانه صورت گرفته باشد تنها با رضایت شما قابل انتقال است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

تحت شرایطی می توانند دعوی رجوع از هبه مطرح نمایند که البته قابل دفاع هست.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام با شرایط خاصی رجوع از هبه امکان‌پذیر است . شما می‌توانید قبل از طرح دعوا توسط آقا خانه را به شخص ثالثی انتقال دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سند رسمی یا مبایعه نامه معتبر بنام شما می باشد خیر ، البته سوال شما جنبه های مختلف دارد که قابل بررسی می باشد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است جهت ممانعت از اقدامات موقت به شخص امین دیگری انتقال دهد
چنانچه اعتیاد زیان اور و سو رفتار اثبات گردد می توانید طلاق بگیرید بدون بذل حقوق مالی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر نمی تواند البته شما سعی کنید یه قرارداد عادی به نام شخص دیگری مثلا مادرتان تنظیم کنید تا اگر ادعای هبه مطرح کرد قابل دفاع باشد. البته این کار باید با دقت انجام شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر سند را بنام شما انتقال داده می تواند دادخواست رجوع از هبه بدهدمگر ثابت کنید غیر معوض بوده