مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل آپارتمان

سلام روزتون بخیر، مادقیقا سه سال پیش یه اپارتمانی رو از صاحب املاکی گرفتیم که تو قراردامون نوشتن تاسه ماه تحویل میدن ک الان سه سال گذشته هیچ خبری نیست.البته مهندس ساخت و ساز اپارتمان درست کارنمیکنه که زود تحویل بده.
الان سوالم ازتون اینکه حق باماهست از صاحب املاکی ک این واحدرو برام فروخته خسارت بگیریم؟ اگه اره چند تومن؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بدون دیدن قراردادتان که نمیشود درخصوص خسارت راهنمایی کرد حتما از مشاوره تلفنی و ارسال مدارک استفاده نمایید تا مشاوره دقیقی داشته باشیم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساسِ قرارداد الزام به انجام تعهد و مطالبه خسارت بخواهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

فروشنده موظف به انجام تعهدات خود است ، می توانید الزام به انجام تعهدات فروشنده را ازدادگاه بخواهید ، به هرحال تشخیص دادگاه ملاک عمل است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تحویل مورد معامله بدهید.
اگر در قرارداد خسارت تاخیر تعیین شده طبق قرارداد می توانید خسارت تاخیر را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما حق با شما است

و شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به تسلیم مبیع و مطالبه خسارت تاخیر در تسلیم مورد معامله طبق نظر کارشناسی رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است