مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل آپارتمان

سلام وقت بخیر .من سال 98 آپارتمانی پیش خرید کردم با مبلغ دیرکرد روزانه 50 تومان .تاریخ تحویل برج 12 سال 1400 بوده که تا الان تحویل نداده و تا 4 ماه دیگه هم آماده نمیشه .با توجه به اینکه جریمه دیرکرد را مبلغ کم گرفتم سازنده هم تلاش خاصی در تحویل واحد نمیکنه .اگر شکایت کنم قانون مبلغ دیرکرد را به نفع من افزایش خواهد داد یا با همان مبلغ قید شده در قرارداد عمل میکند ؟! ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر طبق قرارداد خسارت تاخیر قابل مطالبه است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همان مبلغ مندرج در قرارداد ملاک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون مبلغ وجه التزام شرط شده در قرارداد ، توسط قاضی قابل تغییر و تعدیل نمی باشد و