مشاوره حقوقی رایگان - انسداد حساب چک برگشتی وام

سلام
من یک سال پیش وام گرفتم و پسرم ضامن من شد، و شرایط بانک مهر ایران جوری بود ک میشد من بجای پسرم ک ضامن بود چک بدم، تصادف کردم و 5 ماه در کما بودم و 5 تا اقساط وام عقب افتاد، الان چک برگشت خورده و حسابای من مسدود شده
چیکار باید کنم!؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پر واضح است که برای رفع انسداد از حسابهای بانکی خود و در نتیجه استفاده از خدمات بانکی ار جمله چک ، در اصطلاح بایستی حساب خود را پُر کنید تا از حساب های بانکی شما ، رفع انسداد صورت گیرد .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اقساط وام خود را پرداخت نمایید ،لیکن در خصوص جرایم احتمالی دیرکرد مقررات بانک و مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اقساط معوق را پرداخت کنید