مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

با سلام من ماشینی را چندین سال پیش فروختم متاسفانه خریدار تعویض پلاک نکرده است اقدام به توقیف پلاک کردم اما اتفاقی نیفتاد اما بعد از پیگیری متوجه شدم ماشین طی سانحه ای ازبین رفته و از مرز خارج شده و عملا ماشینی برای توقیف وجود ندارد اما همچنان پلاک به نام من است چگونه میتوانم اقدام به فک پلاک انجام دهم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق راهور و سپس دادگاه اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که از طریق سیستم پلیس راهور نسبت به غیر فعال کردن پلاک خود اقدام بفرمائید . تا پلاک مورد اشاره فعال نباشد و عواقب آن ، گریبان گیر شما نشود .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست فک پلاک علیه خریدار به دادگاه تقدیم نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در راهنمایی و رانندگی درخواست نمایید که پلاک در لیست سیاه قرار بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده باید به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست فک پلاک علیه خریدار به دادگاه تقدیم