مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه

باسلام .بنده 5روز پیش از توی آگهی های اپلیکیشن آگهی برای خرید تراکتور با شخصی آشنا شدم .و ازشون خواستم عکس از تراکتور بفرستند .ایشون بعد از فرستادن عکس (عکس تراکتور -و برگ سبز تراکتور)
و بعد از توافق درخواست بیعانه کردند بنده مبلغ ده میلیون تومان به حساب ایشون واریز کردم و بعد زمانیکه برای بازدید تراکتور رفتم پاسخ تلفن رو نداد و گوشیو رو خاموش کردند امروز متوجه شدم که برگ سبز جعلی (شماره ملی روی برگ سبز متعلق به صاحب کارت نیست) الان تنها مدرکی که دارم رسید واریز و عکس از برگ سبز و کارت بانکی ایشون هست .
خواستم بدونم برا پس گرفتن بیعانه ام با توجه به اینکه موبایلشون خاموشه باید چکار کنم ؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

سلام،تنظیم شکایت کلاهبرداری و مراجعه به دادسرا،از طریق ثبت شکایت در یکی از دفاتر الکترونیک قضايی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص جعل و کلاهبرداری شکایت کنید و یا فقط دادخواست استرداد وجه بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست شکایت کلاهبرداری از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه ان شخص انجام دهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است

شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید
و شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید