مشاوره حقوقی رایگان - در اختیار دادن اکانت و کارت بانکی به صرافی

سلام و ارز ادب
شخصی از سمت یک گروه فعال صرافی گفته که اگر من یک اکانت در صرافی بسازم و یکی از کارت‌های بانکی که حساب خالی و رمز پویای آن فعال باشد به اکانت متصل کنم «برای خرید و فروش ارز دیجیتال» در قبال این کار ماهیانه مبلغی دریافت میکنم. آیا این کار قانونی هست و مشکلی ایجاد نمیشه؟
سوال دیگر اینکه گفته شده از سمت سازمان مالیات برای کارت بانکی ماهیانه مبلغ 500 هزار تومان مالیات گذاشته میشود که خود صرافی این مبلغ رو متقبل میشود. در صورت قانونی بودن این کار چطور میتونم مطمئن بشم که مالیات بر عهده من نیست؟
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام،
خیر این کار غیر قانونی است انجام ندهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه فعالیت ارزی می بایست با مجوز بانک مرکزی و مقامات ذیصلاح قانونی باشد در غیر این صورت غیر قانونی است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این کار کلاهبرداری است و قطعاً برای شما مشکل پیش میاد.
اگر این کار قانونی بود خودشان می توانند با شماره حساب خودشان چنین اکانتی درست کنند.
اگر شماره خود را در اختیار آنها قرار دهید ظرف چند روز حساب شما مسدود خواهد شد و باید در دادگاه پاسخگو باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد