مشاوره حقوقی رایگان - ضرب وجرح غیر عمد در تصادف

با سلام فرزندم 17ساله می باشد که با موتورسیکلت دوست خود در اثر تصادف رانندگی با عابر هم سن و سال خود تصادف می نماید که پای عابر شکسته شد و به کمک فرزندم بیمارستان می رسانند و بعداز رسیدگی دادیاری به پرونده طبق ماده 449,448,723,265دادیاری حکم محکومیت صادر گردیده و غیر قابل اعتراض می باشد
از شما بزرگواران خواهشمندم به سوالات اینجانب تا حدودی پاسخ دهید تا بتوانم این مشکل پیش آمده را تا حدودی رفع نمایم (خودم نیز مشکلات زیادی دارم این مشکل هم اضافه شده )
1.وسیله نقلیه بدون بیمه بوده و فرزندم به سن قانونی نرسیده بود که گواهی نامه بگیرد خسارت پرداخت دیه چگونه و چه کسی حق پرداخت دارد؟
2ایا فرزندم که به سن تکلیف نرسیده میشود از بیت المال درخواست پرداخت نماید یا خیر؟
3بعداز تصمیم دادیاری که. غیر قابل اعتراض است چقدر زمان دارم و چه کارهایی در این مدت لازمه انجام دهم واقعا از زحمات و راهنمایی های شما بزرگواران تقدیر و تشکر می کنم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

1 .فرزندتان ومالک موتورهردومسیولند اگر مالک موتور بدهد میتواند به فرزندتان مراجعه کند از باب تسبیب
2. خیر در این صورت تمام اشخاص که به سن �نونی 18 سال نرسیده اند به خیال اینکه دولت دیه را می پردازد سوار بر خودرو و موتور شده و ....هرج و مرج ایجاد می شود
3. نباید بدون گواهینامه سوار بر موتور بدون بیمه می شده است حال که این اتفاق افتاده تنها کاری که می توانید بکنید درخواست اعسار از پرداخت دیه است