مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

سلام خسته نباشیدبنده از کسی بابت کلاهبرداری شکایت کردم و آدرسی هم ندارم اگر در دادگاه حضور نیابد در رای دادگاه تاثیر دارد یا نه‌ تکلیف پول من چی میشه حدود 110 میلیون من گرفته و فرار کرده وکیل هم گرفتم آیا وکیل گرفتم فایده ای هم دارد؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر محکوم شود جلب ایشان را بگیرید و به دنبال آدرسی از ایشان باشید جلب سیار هم به شما می دهند ممنوع الخروج هم می توانید بکنید اگر شعبه دادیاری همکاری کند می توانید کارت ملی شان را مسدود کنید پس از آن که ایشان را دستگیر کردید به زندان می افتد و ممکن است پول شما را بپردازد ضمن آنکه اگر مولا اموالی از ایشان سراغ داشته باشید می توانید پس از محکومیت ایشان اذان مال جبران خسارت نمایید