مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان قولنامه ای بدون سند

سلام. یک واحد آپارتمان با پارکینگ اختصاصی خریداری کردم که این آپارتمان سند ندارد و قولنامه ای هستش. شماره پارکینگ من داخل قولنامه شماره 1 خورده با آدرس دقیق محل پارک ماشینم که من از مالک زمین خریداری کردم. ولی یک واحد دیگه هم شماره پارکینگ اون 1 خورده ولی محل دقیق پارکینگش مشخص نیست و با جای پارکینگ ما یکی نیست جای دیگه پارک میکنه و از سازنده خریداری کرده و تاریخ قراردادش زودتر از تاریخ قرارداد من هستش.درسته که الان مشکلی نداریم و فقط اون عدد داخل قولنامه یکی هستش ولی بعدا میتونه شکایت کنه از ما به خاطر اینکه شماره پارکینگش یکی هست با ما؟در ضمن صورت جلسه تفکیکی هم چون ملک قولنامه ای هستش تنظیم نکردن.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که صورتمجلس تفکیکی صادر نشده و ملک پایانکار نداشته باشد قراردادها ملاک است .
و اگر بخواهید براساس قراردادها پارک کنید چون شما بعداً خریداری کرده اید در صورت شکایت دادگاه پارکینگ شماره یک را نفری که زودتر خریداری کرده تحویل می دهد.
اگر قصد اخذ سند رسمی برای ملک را ندارید بهتر است تکلیف پارکینگ های ساختمان را مشخص کنید تا در آینده مشکلی پیش نیا.