مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان قولنامه ای

سلام وقت بخیر. بنده یک واحد اپارتمان را به صورت قولنامه ای خریده ام. ساختمان ما کلا جای پارک یک ماشین را دارد و مالک اصلی خانه که خودش خانه را ساخته و به صورت واحدی فروخته است، پارکینگ را به بنده فروخت. دلیل قولنامه ای بودم هم داشتن خلافی ساختمان است. الان همسایه ها شاکی هستن که پارکینگ مشاع است ولی صاحب خانه در قولنامه من صراحتاً اعلام کرده که پارکینگ متعلق به واحد من است.
ایا همسایه های بنده حق تصرف پارکینگ را دارند یا خیر.
ناگفته نماند که در قولنامه همسایگان هیچ چیزی درباره پارکینگ نیامده است و فقط در قولنامه من نوشته شده که واحد دارای پارکینگ است.
ممنون

پاسخ ها :

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام
بعداز اخذ پایان کار و سند مشخص خواهد شد. با توضیحاتی که داده آید حق پارکینگ با شماست.اابته در صورت داشتن پارکینگ ساختمان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که پایان کارو صورت مجلس تفکیکی صادر نشود به کسی تعلق ندارد اما در قرارداد اصلی به شده است متعلق به شماست و مشاع نمی‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی وضعیت ساختمان است
در پایانکار و صورتمجلس تفکیکی ، وضعیت پارکینگ واحد ها مشخص شده است
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وضعیت ساختمان باید برسی شود تا بتوان پاسخ داد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده را ملزم به انجام تعهدات یعنی تحویل پارکینگ نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
برابر توضیحات پارکینگ متعلق به واحد شما خواهد بود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
هرکسی که تصرف کرد اول بهش اظهارنامه بده بعد شکایت تصرف عدوانی و ممانعت حق

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پس از صدور پایان کار صورت مجلس تفکیکی وضعیت پارکینگ ها مشخص خواهد شد