مشاوره حقوقی رایگان - اتاق تعویض

سلام شرمنده
برای گرفتن مجوز ماشین . باید بریم شهر مورد نظر یا تو استان همون شهر مجوز صادر میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
محل سکونت خود می‌توان اقدام کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید به اداره راهور شهر محل پلاک مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از راهور محل اقدام پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پلاک برای هر شهر باشد اصولا باید به ان شهر مراجعه شود

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

باید به مرکز تعویض پلاک شهرتون مراجعه نمایید و با در دست داشتن مدارک پلاک فک شود.اگر وکالت از فروشنده دارید حضور فروشنده لازم نیست.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

به نمایندگی رسمی خودروی مورد نظر مراجعه کنید و از طریق نمایندگی اقدام کنید شاید اصلا نیازی به مجوز نباشه معمولا وقتی نمایندگی رسمی خودروساز جهت تعویض سیلندر یا اتاق اقدام میکنه یحتمل کارشناسی در خود نمایندگی انجام میشه و مراجعه به ارگان دیگر لازم نمیشه چون فاکتور رسمی از کارخونه میاد و همان شماره های قبلی توسط کارخونه حک میشه.پیشنهاد میشه قبل از هر اقدامی برای تعویض سیلندر و یا اتاق خودرو حتما از خود نمایندگی مجاز بخواهید تا کارتان را انجام بده. نمایندگی ها معمولا از کارخونه با فاکتور رسمی میخرند و نصب میکنند و مجوز پلیس راهور نمیخواهند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از راهور محل اقدام پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كافي است به پليس +١٠
و راهور مراجعه نماييد
تا سير مراحل قانوني آغاز گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره راهور شهر محل پلاک مراجعه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به پلیس راهور شهرتان مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ذکر نفرموده اید که منظور شما از مجوز ماشین چیست ؟! اگر منظور شما از مجوز این است که ماشین به دلیل مقررات مربوط به کرونا ، مجوز دریافت کند ، بایستی از طریق شهر مربوطه اقدام کنید و به دریافت مجوز اقدام کنید .