مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند به کس دیگری درصورت فوت فرد

پدربزرگ من در سن 86 سالگی یک قولنامه از منزل شخصی خودش به عموی من داده است بدون اطلاع وراث دیگر ولی سند اصلی بنام پدربزرگ من است پدربزرگ من فوت کرده ایا عموی من میتواند بدون اطلاع وراث دیگر ملک را بفروشد؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با قرارداد عادی به پسرش فروخته باشد می تواند علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله عمو میتواند به صورت مبایعه‌نامه
عادی ، خانه را انتقال بدهد
مگر شما بتوانید حجر پدر را در دادگاه اثبات نمایید و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر بیع نامه مطابق قانون تنظیم و عقد بیع صحیح واقع شده باشد بله، از سوی دیگر می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه بقیه وراث تقدیم دادگاه نماید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
بله معتبر است و تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث یا شرکاست
مگر بتوانید آن را ابطال بفرمایید