مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت و سرقفلی

سلام مالکی مغازه ای طی مبایعه نامه عین مغازه رو فروخته ولی بعد از مدتی ادعا میکند که مالک سرقفلی مغازه هم بوده و فقط عین مغازه رو فروخته نه سرقفلی رو آیا چنین ادعایی صحیح است؟یعنی مالک عین مغازه میتواند خود مغازه را فروخته ولی سرقفلی را استثنا کند؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است ، مالکیت سرقفلی یعنی منافع با مالکیت عین متفاوت است .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قرارداد شما باید بررسی گردد ولی علی الاطلاق فروش مغازه به معنای فروش عین ومنافع آن است.