مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خانمی هستم حدود پنج سال هست که شوهرم مرا در خانه پدری رها کرده وبلاتکلیف گذاشته درخواست نفقه دادم اعسار زده درخواست طلاق دادم عدم تمکین زده دوبار رد شده دوباره شکایت کرده مهریه اجرا گذاشتم پرداخت نمیکنه چگونه طلاق بگیرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر احکام قطعی به پرداخت نفقه دارید و حکم قطعی به عدم تمکین دارید، دادخواست طلاق به علت عسر وحرج زوجه تقدیم دادگاه نمایید تشخیص دادگاه ملاک عمل است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید پنج سال در منزل پدرتان زندگی می کنید می توانید طلاق بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست طلاق به علت عسر و حرج را مطرح نمایید
و باید در دادگاه دفاعیات قانونی خود را بیان نمایید
و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از وی سراغ دارید توقیف کنید در غیر این صورت تقاضای اعمال ماده 3 ق نحوه اجرای محکومیت های مالی کنید