مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام سه سال پیش همسرم منزل مسکونی را بابت مهریه بنامم کرد.چندماه گذشته ان منزل رافروخت وپولی به من پرداخت نکرد.چطوری مهریه ام را برگردونم؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر منزل بنام شما کرده دیگر زوج مالکیتی ندارد که انرا بفروشند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر منزل به نام شما بوده است نمی‌تواند آن را بفروشد اگر بدون اجازه شما این کار را کرده باشد جنبه کیفری داردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر سند مالکیت یا مبایعه‌نامه عادی به اسم شما باشد شما مالک ملک محسوب خواهید شد
و در صورت فروش توسط زوج ، معامله فضولی و فروش مال غیر است و امکان ابطال انتقال وجود خواهد داشت و

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

شما میتوانید از جنبه حقوقی وکیفری اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منزل به نام شماست بنابراین زوج معامله فضولی انجام داده است و می‌توانید آن را تنفیذ نکنید.
از سوی دیگر از باب کیفری نیز جرم فروش مال غیر به منصه ظهور رسیده است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر بنامتان مدرک دارید میتوانید فروش مال غیر شکایت کنید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. در صورتی که خود شما نسبت به فروش اقدام نموده یا انتقال را انجام داده اید.اصولا اقدامی نمی توانید انجام دهید مگر از شخص همسر خود مدعی شوید و به طرفیت ایشان طرح دعوی نمایید. اگر شما نسبت به فروش اقدام ننموده اید می توانید با شرایطی نسبت به فسخ قرارداد مذکور اقدام نمایید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود باید مشاوره تلفنی گرفته شود سوالاتی از شما انجام تا پاسخ کامل دادهشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر منزل به نام شما شده است و ایشان آن را فروخته مرتکب جرم فروش مال غیر گردیده است از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری نمایید تا معامله باطل شود

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام. اگر به عنوان مهریه قید شده است دادخواست مطالبه وجه دهید.