مشاوره حقوقی رایگان - استخدام با مدرک دیپلم

با سلام و احترام
به استحضار می رساند اینجانب از، نیروهای ایثارگر تبدیل وضعیت شده در وزارت نفت می باشم.
بعد از اتمام کار و پرداخت اولین حقوق به بنده اعلام شد که رشته شما(کارشناسی زمین شناسی) مورد نیاز صنعت نفت نیست و باید با یک مدرک پایین تر(دیپلم) تبدیل وضعیت شوید.
این در حالی است که در آزمون 29 اردیبهشت وزارت نفت رشته زمین شناسی استخدام دارد.
آیا من می توانم به دیوان در مورد استخدام با دیپلم شکایت کنم در حالی که می توانند لیسانس غیر مرتبط لحاظ نمایند نه دیپلم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله در دیوان عدالت دادخواست اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پیگیری در این زمینه نتیجه ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید