مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده بانوان از حقوق پدر متوفی شان

پدرم فوت شد بلافاصله خواهرم که سی ساله ازدواج کرده طلاق صوری گرفت تا حقوق بگیرد. حقوق مادرمو نصف کردن و خواهرم خیلی ازادانه با همان شوهر سابقش زندگی میکند در واقع فقط طلاق گرفت تا حقوق بگیرد ایا راهی هست حق مادرمو برگردونم؟ حتی به تامین اجتماعی شهرمون ثابت کردم طلاق صوری گرفته خواهرم. زن بیچاره ی عمر شوهرشو جمع میکنه اخرش دخترا بهره میبرن البته قانون مقصره این قانون نیاز به بررسی داره چرا که اکثر طلاقها فقط به همین دلیل است و حق مادرا به راحتی پایمال میشه توسط دختراشون از طرفی باعث فروپاشی خانواده میشه

پاسخ ها :

یک وکیل

شما فقط میتوانسته اید به تامین اجتماعی اعلام کنیدکار دیگری نمیتوانید انجام دهید