مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق پدر برای دختر مطلقه

سلام. پدر من سالهاس که فوت شدن. ارتشی بودن. ایشون بعد از فوت مادرم مجددا ازدواج کردند و اون خانوم در قید حیات هستن. خواهر بنده خانه دار است و همسر دارد ولی شغل دولتی ندارد. اگر طلاق صوری بگیرد میتواند نصف حقوق پدر را دریافت کند؟؟

پاسخ ها :

طلاق صوری برای دریافت حقوق پدر طلاق صوری برای دریافت مستمری مستمری پدر به دختر مطلقه حقوق مستمری پدر به دختر طلاق صوری مستمری بازماندگان مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگان