مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

با سلام اینجانب خرداد سال گذشته دچار تصادف شدید شده و کارشناسی اولیه رای را به نفع طرف مقابل داد ولی هیئت سه نفره با رد نظریه کارشناسی طرف مقابل را به علت برخورد از پشت مقصر 100٪ اعلام کرد
و در مرداد سال گذشته نظریه خودرا ابلاغ و در جلسه شورای حل اختلاف هم استماع شد
و پس از ان دادگاه حقوقی رای را به نفع بنده صادر کرد
با این حال در تاریخ 24/1/1402 مقصر فعلی حادثه به رای دادگاه اعتراض و دلیل خود را بی اطلاعی از نظریه کارشناسی سه نفره عنوان کرده

و این در صورتی هست که اظهارات او توسط سه کارشناس رسمی هیئت تصادفات ثبت و شنیده شده است و نظر کارشناسی هم در جلسه حل اختلاف و همچنین سامانه ثنا ثبت و به اطلاع او رسیده است
حال سوال این است ایا دادگاه تجدید نظر پس از گذشت قریب به نه ماه از ابلاغ نظر کارشناسی اعتراض وی را قبول میکند؟

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

خیر مهلت اعتراض به نظریه کارشناسی گذشته است و اعتراض قابل استماع نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر ادعای ایشان پذیرفته نخواهد شد

بعد از ابلاغ نظریه کارشناس ، طرفین 7 روز مهلت دارند که به نظریه کارشناس اعتراض نمایند و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهلت اعتراض به نظریه کارشناس یک هفته از تاریخ ابلاغ است .
بعد از یک هفته اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر نظریه کارشناسی تا 7روز از ابلاغ قابل اعتراض هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت تمام ‌شده اعتراض دیگر معنایی ندارد