مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش غیر رسمی

با سلام
من‌ یک تولید کننده هستم و متاسفانه مثل همه شرکت ها فروش غیر رسمی هم دارم که در فاکتور فروش غیر رسمی ما هیچ نام و نشانی از فروشنده نیست و روی سربرگ نیست و مهر ندارد و یک امضا معمولی که کارشناس فروش میزند دارد... متاسفانه متوجه شدم کارشناس فروش گاها پول فاکتورها رو به حساب شخصی خود می گوید خریدار واریز کند که یا کل مبلغ را ور میدارد یا مقداری را به حساب من واریز می کرده و الباقی را برای خود ور میداشته... فیش واریزی های مشتریها هم می توانم تهیه کنم که به اسم کارشناس فروش واریز شده!!! آیا می توانم پیگیری کنم یا برای اینکه هیچ نام و نشان و سربرگی از من موجود نیست نمی توانم؟؟؟ و اگر اقدام کنم منجر به بررسی دفاتر میشود و ضررش بیشتر میشود برایم؟؟
اگر کار به شکایت بکشه و کارمند بنده در رابطه با فروش های غیر رسمی هر آنچه که میداند را بگوید قاضی دستور بررسی دفاتر می دهد ... درسته؟؟
ممنون میشوم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما میتوانید به عنوان سرقت شکایت کنید و ارتباطی بع بررسی اسنادی از باب مالیات کسب و غیره ندارد .