مشاوره حقوقی رایگان - قطع انگشت درحین خدمت

سلام من در سال 95در حین خدمت در ارتش دو انگشت خود را انگشت اشاره از بند اول انگشت میانه بند دوم نهایتن 3بند در داخل آشپز خانه ارتش درحین کار بادستگاه کباب زن موجب قطع شد با این که قطع شد رفتم برای پیوند اما موفقیت آمیز نبود و در عین حال قطع شد الان می خواستم ببینم چه مزایایی تعلق به من میگیره آیا شکایت کنم در دادسرای نظام. یا از طریق بیمه کوثر صبا اقدام کنم. اقدام هم کردم ولی هنوز جوابی به من داده نشده و همچنین من در حین خدمتم.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

به دادسرای عمومی و انقلاب محل یگان خدمتی مراجعه نمایید و با جمع آوری دلایل از جمله مدارک پزشکی ، صورت سانحه (در صورت وجود) و همچنین تعرفه اشخاصی که از این موضوع اطلاع دارند و یا شاهد ماجرا بوده اند، شکایت مطالبه دیه را مطرح و در ضمن آن تقاضای ارجاع امر به پزشکی قانونی را نمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید مطالبه دیه نمایید اگر سهل انگاری از جانب خود شما نباشد و چون مربوط به شرایط عمومی است می توانید از دادسرای محل اقدام نمایید