مشاوره حقوقی رایگان - دار قالیبافی

سلام وقت بخیر. همسایه ما، در واقع طبقه بالا یه دار قالی بافی 6 متری یا 9 متری توی خونه دارن که از ساعت 8 صبح تا ساعت 13 و از ساعت 16 الی 22 یا بعضی وقتا 23 شب قالی میبافن. و وقتی میبافن یا اون دسته آهنی رو روی دارشون میزنن صداری بدی میده در حدی که من تا دو سال فکر میکردم کنار ساختمون ما دارن ساختمون سازی میکنن تا اینکه اتفاقی متوجه شدم ایشون قالی بافی میکنن.
در آپارتمان اجازه این کارها رو دارن که دار قالی بافی بیارن اون 6 یا 9 متری؟
ممنونم از لطف و راهنمایی های خوبتون.
موفق و پیروز باشید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما میتوانید بعنوان مزاحمت شکایت کنید در صورت عدم توافق بر حل مسئله

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه باعث آزار و اذیت شما میشود میتوانید با او صحبت کنید مسالمت آمیز حل کنید یا اینکه اگر نتوانستید حل کنید میتوانید به دادگاه شکایت کنید