مشاوره حقوقی رایگان - ساخت اتاق کارگری در باغ

سلام
میخواهم در باغ خودم به مساحت 1450متر یک اتاق دوازده متری ویک دستشویی 1در2/5 برای کارگر بسازم از کجا باید مجوز بگیرم؟‌اصلا مجوز می دهند یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر در حد همین اتاق است نیازی به مجوز ندارد چرا که ساخت و ساز محسوب نمی‌شود و تغییر کاربری هم اینجا مصداق ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به جهاد کشاورزی رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهاد کشاورزی درخواست خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اداره جهاد مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا هر 1000متر بیست متر مجوز میدهند