مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام امروز صبح پولهایی که تو کارتهام بود برداشت یا بلوکه شده الان چکار کنم

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
از بانک بپرسید اگر تصمیم دادگاه باشه بهتون اعلام میشه و با توجه به تصمیم دادگاه اقدام قضایی لازم باید صورت بگیره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دلایل مسدود شدن حساب بانکی ممکن است به دستور مراجع قضایی، بانک مرکزی و حتی اشخاص صورت بگیرد.از بانک پیگیری کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام به بانک مراجعه کنید و علت را جویا شوید موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به بانک مربوطه مراجعه فرمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به بانک مراجعه کنید پس از اخذ اطلاعات مرجع مسدود کننده به آن مرجع مراجعه نمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مشخص نکردید چه کسی اگر منظور شما فیشینگ است یا کلاهبرداری های رایانه ای باید جزئیات را بدانیم سپس راه حل قطعی ارائه دهیم