مشاوره حقوقی رایگان - چاقو کشی

سلام وقت شما بخیر من 1 ماه پیش در درگیری ساعد دست کسی رو با چاقو زدم و طرف 20 تا بخیه خورد همون شب توی کلانتری 15 میلیون بهش دادم و طرف رضایت بدون شرط داد و در رضایت نامه مبلغی نوشته نشد و بعد از 1 ماه طرف بهم زنگ زده میگه اعصاب دستم ازبین رفته سوالی که داشتم چقدر حبس داره و ته این پرونده چی میشه ؟ منم به شدت انکار کردم که سلاح سرد دستم بوده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما محکوم به پرداخت دیه میشوید و بهتر است رضایت شاکی راجلب کنید طبق ماده 617 قانون مجازات اسلامی، هر کس به وسیله چاقو و یا هر نوع اسلحه دیگر تظاهر به قدرت‌نمایی کند یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد، ‌یا با کسی گلاویز شود، در صورتی که از مصادیق محارب نباشد، به حبس از شش ماه تا دو سال و تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون رجوع از گذشت مسموع نمیباشد مگر آسیب جدیدی حادث شود و ..