مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام آقایی ب من پولی داده بود، و شکایت کرد، تو دادگاه رضایتشو جلب کردم و رضایت داد. و الان بعد از ماه ها پیام داده ک دوباره میخاد شکایت کنه ، آیا می‌تونه دوباره رضایت رو پس بگیره و شکایت کنه ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد
رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
اگر پول طرف را دادید نمیتونه شکایت کنه ولی اگر پول رو ندادید میتواند شکایت کند اصل طلب هست که باید ادا شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موضوع همان دادخواست و شکایت قبلی باشد نمیتواند زیرا اعتبار امر مختوم دارد و ضمنا عدول از گذشت مسموع نیست

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
رضایت قابل بازپس گیری نمی‌باشد
ولی چنانچه ترک تعقیب نموده
قبل از یک سال امکان تعقیب مجدد وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر همان موضوع قبلی باشد و نسبت به همان موضوع قبلی، ترک تعقیب صادر نشده باشد نمی‌تواند از رضایت خود عدول کند و پایبند به رضایت خود خواهد بود مگر اینکه با جرم جدیدی می‌خواهد طرح شکایت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر
عدول از ‌گذشت مسموع نمیباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر قانونا نمی‌تواند از گذشت رجوع کند