مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر فوت شده

با سلام
مستاجری داشتم که بنده خدا شب عید فوت کرده تاریخ اجاره نامه ( با تمدیدی که پشت قولنامه با 2 شاهد و مهر بنگاهی نوشتیم) 1402/03/13 تموم میشه
از زمان فوت. ملک به تصرف پدر ایشان درآمده 4 ماه اجاره نداده هزینه شارژ و برق و ... پرداخت نکرده و از ملک بعنوان انباری استفاده میکنه و احتمال میدم به ملک خسارت زده باشه ( چون کولر رو کلآ برداشته فروخته و اجازه هم نمیده داخل خونه رو ببینیم )
معلوم نیست ورثه کی هست چون همشون مدعی هستن و با هم دعوا و داستان دارن کسی هم دنبال انحصار ورثه نرفته
الان پول پیش مستاجر رو جور کردم و با توجه به نزدیک شدن به اتمام قرارداد میخام درخواست تخلیه فوری ملک( بابت اتمام قرارداد) رو بگیرم ( حل اختلاف )

سوال 1 : هنگام دادخواست تخلیه فوری خوانده رو چه کسی باید اعلام کنم ( مستاجر فوت شده یا ورثه فرضی ؟ )

سوال 2 : مطالبه اجاره عقب افتاده و خسارت های احتمالی به ملک را چگونه درخواست بدم که در فراید تخلیه تاخیری ایجاد نکند ( یعنی آیا امکانش هست که بگم اول حکم تخلیه رو بدید و بعد بقیه خواسته ها بمونه برای برسی ؟

سوال 3 : طبق اجاره نامه . بعد از پایان قرارداد باید روزانه مبلغ 200/000 هزار تومان به عنوان اجرت المثل ایام تصرف تا زمان تخلیه پرداخت شود . آیا باتوجه به فوت شدن مستاجر این خسارت قابل مطالبه هست ؟

سوال 4 : از زمان دادخواست تا تخلیه معمولآ چقدر زمان میبرد ؟

با تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ابتدا نی بایست انحصار وراثت نمایید. وراث متوفی خوانده می باشند