مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو و تهدید و قدرت نمایی با چماق و چاقو

سلام چند شب پیش منو دوستم ساعت 3 شب داشتیم میرفتیم سمت خونه که ی 206 به ما گفت بزنیم بغل دوتا مرد پیاده شدن و ما هم پیاده شدیم یکم از ماشین که دور شدیم 2 تا ماشین دیگه هم وایستادن و 6 نفر دیگه هم پیاده شدن همشون بوی الکل میدادن و چشماشون قرمز بود و چوب و قمه و اسپری فلفل داشتن من گفتم ما از بچه های بسیجیم که بترسن ولی بیشتر عصبی شدن یکی از بینشون زد زیر گوشم و یکی دیگه هم از بینشون مارو جدا کرد خودشونم با خودشون درگیر بودن ما نشستیم تو ماشین که بریم یهو دیدیم همشون سمت ماشین حمله کردن و ماهم با تموم سرعت رفتیم یکی از اونا به چراغ جلوی سمت شاگرد خورد و پرتاب شد اونطرف حدود یک ربع توی ی کوچه ی بنبست پارک کرده بودیم که آبا از آسیاب بیوفته و بعد که خاستیم بریم سمت ایستگاه پلیس اونارو توی خیابون دیدیم و شروع کردیم به فرار کردن اوناهم دنبال ما بودن توی مسیر ایستگاه یک ماشین گشت دیدیم که فقط یک سرباز توش بود اونا هم پیچیده جلومون پیاده شدن هم ماشین مارو زدن هم ماشین پلیسو بعدشم فرار کردن ماهم رفتیم کلانتری و خواستیم شکایت کنیم ولی همون لحظه یکی از همون سه تا ماشین با اونی که به ماشین من اثبات کرده بود اومدن جلوی کلانتری و از پلاک من عکس گرفتن و پلیس هم به ما میگفت دشمن تراشی نکنیم و بریم خونه الان میخام بدونم خسارت کاپوت و در راننده و در عقب سمت شاگرد و ایینه ی سمت راننده رو از کی بگیرم و اینکه اگر اون شخص شکایت کنه و من بعدش شکایت کنم حقو به کی میدن اخه من دنبال شر نیستم و دانشجوعم و نمیخام همش تو دادگاه و پاسگاه باشم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید