مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان تشخیص لواط

با سلام
یک نفر از اعضای خانواده که پسر میباشد ، در بچگی مورد لواط قرار گرفته . به گفته خودش خون ریزی نداشته و احتمالا فقط مایع منی وارد مقعدش شده است
با گذشت حدود 17 الی 18 سال از آن اتفاق ، با آزمایش مشخص است که مورد تجاوز قرار گرفته است؟؟؟

ایشان الان میخوان ازدواج کنن ، و میترسن ک مبادا خانواده دختر بفهمن.
سوالم دومم اینه که آیا برای آزمایش ازدواج ، تست لواط برای مرد هم میگیرن ؟؟؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر همان یک مورد بوده قابل تشخیص نیست ضمن اینکه چیزی به نام تست لواط وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هیچ عنوان خانواده دختر متوجه موضوع نمی شود و در زمان ازدواج صرفا از پسر آزمایش اعتیاد اخذ می شود و به هیچ عنوان مقعد معاینه نمی شود و از طریق آزمایش نیز به هیچ عنوان بعد از 17 سال قابل تشخیص نیست.
حتی اگر بعد از 17 سال شخص خودش با اختیار به پزشک متخصص مراجعه کند جهت معاینه مقعد قابل تشخیص نیست
به جهت اینکه بعد از مدتی آثار دخول اگر تکرار نشده باشد از بین می رود و جای نگرانی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جای نگرانی نیست برای وی

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

سلام خیر با آزمایش نمشخص نمیشود با گذشت 18سال و سوال دوم همچین تستی نداریم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر چنین آزمایشی گرفته نمی‌شود