مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

سلام من دوستم 14 سالشه پسر هست و با یک پسر که دوستش است رابطه داشته است در چند مدت بعد از رابطه در آزمایش تشخیص نمی شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رابطه چند بار تکرار شده باشد در این صورت در صورت معاینه قابل تشخیص است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود معمولا دوسه روز رابطه مشخص می‌شود البته بستگی به نوع رابطه دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا تا 24 ساعت قابلیت تشخیص قطعی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را با اورولوژیست در میان بگذارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از نظر علمی وپزشکی اگر به کررات انجام شدت باشد با توحه به اسیبی که به مقعد میرسد قابل تشخیص است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عوامل متعدد بستگی دارد اما اصولا اظهارنظر در صلاحیت پزشکی قانونیست