مشاوره حقوقی رایگان - پوشاندن سقف حیاط خلوت

سلام
مالک طبقه اول ساختمانی چهار طبقه اقدام به پوشاندن سقف حیاط خلوت کرده است آیا میتوان نسبت به جمع کردن آن شکایت کرد؟
حیاط خلوت از طبقه اول فقط دسترسی دارد

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در نقشه شهرداری ساختمان به هر شکلی است باید همان شکل مورد استفاده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید
اگر شهرداری پاسخگو نبود می توانید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست رفع تصرف عدوانی
از مشاعات و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مشاعات دخل و تصرفی کرده باشد میتوانید دادخواست رفع مزاحمت و یا ممانعت از حق دهید . البته باید ابتدا کارشناسی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه تصرف در مال مشاع خلاف مقررات است ، می توانید برای جمع آوری آن دتدخواست تقدیم دادگاه نمایید . بهتر است ابتدا از طریق شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی نمایید ،

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید
به ‌شهرداری نیز گزارش دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما بعنوان تصرف عدوانی سریعا شکایت کنید و ضمن برچیدن ان اجرت المثل ایام تصرف را هم اقامه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول اظهار نامه و بعد دادخواست خلع ید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان اختیار همچین کاری را ندارد صرفا می‌تواند استفاده کند