مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت و پارکینگ مشاع

با سلام.
آپارتمان 4 طبقه و تکواحدی هستیم. طبقه همکف و 1و2و3/ طبقه همکف فقط به حیاط خلوت 18 متری که در سند تفکیکی مشاع است دسترسی دارد. قبل از ایشان حیاط خلوت رو پوشانده و استفاده کلا شخصی دارند.
پارکینگ ما مشاع است و در سند تفکیکی نوشته که فقط 3 واحد حق استفاده دارند و برای واحد 4 را در زمان ساخت جریمه پرداخته اند اما واحدی که حق استفاده ندارد مشخص نیست /
حال دو سوال داریم: 1) اگر قرار باشد بابت تعمیرات از پشت بام لوله روکار بکشیم برای رفتن آب یک سمت بام به چاه حیاط خلوت امکان دارد؟ چون طبقه همکف مخالف است و میگوید که حیاط خلوت ملک بنده است؟ حتی میخواهیم آسانسور از حیاط خلوت به بالا نصب کنیم و باز هم مخالف صد در صد است.
2) با توجه به اینکه حیاط خلوت 18 متری را تصرف کرده آیا حق استفاده از پارکینگ را دارد؟
عملا از تمام جهات به نفع خودش کار میکند . همسایه ها هم بخاطر اینکه بسیار فرد خودخواه و سمجی است از شکایت خودداری میکنند در صورتی که واقعا با مشکلاتی مثل آسانسور و تنگی پارکینگ و تعمیر بام و غیره مواجه هستند. تشکر / اول خرداد 1402

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
حیاط جز مشاعات محسوب میشود حتی اگر فقط یکی از واحد ها امکان استفاده از حیاط را داشته باشد

شما باید دادخواست الزام ایشان مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی و دریافت پاسخ کاربردی حقوقی ، لازم می باشد که تمامی مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع ، مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر گونه تصرف در مشاعات نیاز به رضایت تک تک مالکین هست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال نیست بلکه یک پرونده کامل است و ابعاد وسیعی دارد که باید هرکدام از آنها را جدا گانه بررسی کنیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود و سپس دادخواست مرتبط را ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است