مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی و طریقه نوشتن درخواست فروش اموال

سلام و خسته نباشید. ممنون هستم که بنده و امثال ماهارو قبول و راهنمایی میکنید باتشکر. بنده 5سال پیش در شرکتی پیش آمدی برایم پیش آمد. و کلی در بستر افتادمو 35 درصد برام دیه قرار بستنند. و شرکت را چهار نفر شریک هستند که با هم برادر هستند. یکی از آنها قبول کرده بود که کارهای دادگاهی رو به آخر برساند. که این بنده خدا اعلام کردنند که ما بیمه حوادث داریم بعد مدتی بیمه اطلاع دادن که برم دیه رو بگیرم ولی بیمه گفتند که بیمه شرکت سه ماهه هسش دو سوم دیه شما به عهده بزمه هسش و بقیه رو باید کارفرما قبول کنه. تا کارفرما قبول نکرد از بیمه شاکی شدن تا بعد چند سری دادگاهی با بیمه. بیمه موفق شد که نهایت جواب دادگاهی این بود که مابقی رو باید کارفرما بده من هم با بیمه طرف نیستم. و از کارفرما شاکی هستم تا بعد چند سال این کارفرما منو علاف نگه داشته بود فقط میگفت صبر کن ما با بیمه به نتیجه برسیم. تا دوباره من رفتم دادگاه رسیدگی به شکایت مون شدم. که توفیق اموال زدن بهش اطلاع دادم گفت قانون هرچی میگه اون و انجام بده و من در شهرستان هستم که دستم خیلی سخت به دادگاه میرسد. بالاخره بعدش دوسری از توقیف اموال دادن برای من دنبالش و گرفتم. در اداره ثبت خانه اش و سه دانگ هم داروخانه ای دارد که به دادگاه نامه دادن ولی بابت خانه 90میلیون وام گرفته و سند خانه در گرو بانک مسکن هستش و داروخانه هم چون شریک دارد گفتن نمیشه. تا دوباره دنبالش و گرفتم که تازگی ها از دادگاه گفتن که درخواست فروش و تنظیم کنید و به دادگاه بیاورید. خواستم لطفی کنید و یک راهنمایی کنید من و بعدش طریقه نوشتن درخواست فروش اموال چگونه هستش باتشکر از شما عزیزان که امثال من و دستمون و میگیرید و کمک مون هستین را تشکر.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عزیز شما برای اینکار وکیلی بگیرید تا زودتر به حقتان برسید.اینطوری عقب می مانید.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اولابانک که اقساط خودراازشما خواهدگرفت ثانیاپس ازاینکه وام راپرداخت کردیددادخواستی به طرفیت کسانی که پول راگرفتندتقاضای مطالبه وجه بابت وام دریافتی تقدیم دادگاه کنید،ضمناشمابایدثابت نماییدکه این وام راآنها دریافت نمودند.موفق باشید