مشاوره حقوقی رایگان - دستور ملاقات فرزند

سلام همسرم دوهفته هس که دخترشش ماهه منوازم جداکرده که شیرخودمومیخوردوشیرخشک نمیخورد.اجازه دیدنشم بهم نمیده دستورملاقات دادم نیاوردبچمو.هیچ پیامکی هم برام نیومده که اجراش بتونم کنم تابهم ماموربدن برم بچموبگیرم.حتی ازحال بچم خبرندارم حضانت دخترم هم طبق وکالتی که همسرم بهم داده تاسن بلوغ یعنی 9سالگی باخودم هست.چیکارکنم سریع بچموبگیرم اون به مادرنیازداره

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دادگاه تقاضای دستور موقت جهت ملاقات فوری فرزند کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید.
حضانت فرزند تا 7سالگی با مادر است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورا به شعبه مراجعه نمایید
و طبق قانون به علت مصلحت طفل ، باید فرزند شیرخوار را به مادر بدهند و

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ابتدا درخواست دستور موقت مبنی بر تعیین تکلیف تا حصول نتیجه دادگاه کنید
سپس اقدام به دادخواست حضانت به ضمیمه وکالتنامه موصوف انجام دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درخواس ملاقات به دادگاه صادر کننده حکم بدهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دادخواست استرداد طفل همراه با دستور موقت علیه ایشان ثبت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هفت سالگی حضانت با مادر است بعد از آن حق و تکلیف پدر است مگر آن که با دلایلی ثابت شود که پدر صلاحیت نگهداری فرزند را ندارد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به دادگاه مراجعه ودرخواست کنید الزام به اجرا کنند اگر اجازه ملاقات ندادن دادگاه میتونه ایشون رو بازداشت کنه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق دادگاه رسیدگی کننده پیگیر شوید، در ضمن می توانید دادخواست استرداد طفل را به دادگاه خانواده تقدیم نمایید .

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام با دستور موقت می توانید خیلی سریع فرزندتان را بگیرید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون به علت مصلحت طفل ، باید فرزند شیرخوار را به مادر بدهند دادخواست استرداد طفل همراه با دستور موقت علیه ایشان ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام محضر باشید که برای حضانت نیاز به رضایت همسر شما نبوده است که وکالت نامه بگیرید حضانت تا هفت سال با مادر می باشد برای اجرای حکم فورا اقدام نمایید