مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر

سلام.من 19 سالمه.توی خونه شرایط مناسب وقابل تحملی ندارم.از یه طرف امنیت جانی ومالی ندارم از یه طرف زندگی تحصیلیم درخطره.می خوام خونه رو ترک کنم ومستقل بشم ولی می دونم اگه برم دنبالم می‌گردن وبرای پیدا کردنم به پلیس خبر میدن.می خواستم بدونم باید چی کار کنم که پلیس پیگیر پیداکردنم نشه؟یااز راه استفاده از سیم کارت جدیدی که به اسم خودم میگیرم ممکنه پیدام کنن؟اگه از کارت عابربانکی که سودسهام عدالت واریز میشه می تونن پیدام کنن؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با توافق و یا از طریق اورژانس اجتماعی مشکل را برطرف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
یا به مشاور خانواده مراجعه کنید، فرار دختر از منزل راه حل درستی نیست و قطعا پشیمان خواهید شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

...

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که سن قانونی دارید خودتان می توانید تصمیم به ادامه زندگی داشته باشید .

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام . در این سن کسی نمی تواند شما را مجبور به زندگی در جایی که نمی خواهید بنماید و نمی توانند مانع زندگی در جایی که دوست دارید بشوند .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در حال حاضر شما بالای 18 سال سن دارید حضانت شما با کسی نیست و میتونید برای خودتان تصمیمات مستقل بگیرید و پلیس اگر هن دنبال شما بگردد بخاطر مفقودی شما است که اینکه ممکن است ادعا شود شما ربوده شده اید الزامی ندارید به شخص خاصی زندگی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرار دختر از منزل راه حل درستی نیست و قطعا پشیمان خواهید شد.ولی دختر از 18سالگی میتواند مستقل باشه وکسی نمی‌تواند مانع شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شما بالای 18سال باشید رشید محسوب می شوید

و می توانید مستقل زندگی نمایید هیچ کسی مزاحم شما نخواهد شد