مشاوره حقوقی رایگان - ارزیابی قیمت نامعقول سرقفلی

با عرض سلام و خسته نباشید. 2باب مغازه از پدرم به ارث مانده که جهت مالیات بر ارث اظهارنامه دادیم و اداره دارایی ارزش ان را در سال1398زمان فوت پدرم به ازای هر متر 105میلیون تومان ارزیابی کرده و گواهی صادرکرده با مالیات 140میلیون تومان در صورتی که قیمت سرقفلی در محدوده ما در سال1398 زیر50میلیون تومان بوده من چگونه میتوانم اعتراض کنم و این موضوع رو اثبات کنم ضمنا گفته 10روز بیشتر فرصت ندارید و باید یکجا تسویه کنید وگرنه جریمه شاملش میشه. لطفا راهنمایی کنید چه باید بکنم که مالیاتم رو واقعی پرداخت کنم و جریمه نشم. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما بایستی اعتراض میکردید که بنظرمیرسد اعتراضی انجام نشده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما حتما در اداره دارایی اعتراض نمایید و بررسی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اداره‌ی دارایی مراجعه نمایید و اعتراض خود را به ثبت برسانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مهلت قانونی باقی مانده به هیئت حل اختلاف دارایی اعتراض نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت تعیین شده ، نسبت به اعتراض اقدام کنید . و از طریق اداره دارایی موضوع را به صورت حضوری پیگیری کنید تا باشد که مساله حقوقی شما مرتفع شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعتراض کنید تا به هیات هل اختلاف برود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست ارسال پرونده به هییت حل اختلاف مالیاتی