مشاوره حقوقی رایگان - مالک چک از ایران فرار کرده

سلام وقت بخیر بنده یک چک 70 میلیارد تومانی رو از یه نفر دارم اون شخص الان فرار کرده ترکیه آیا میتونم حکم جلب رو بگیرم اونجا بازداشت شه یا از طریق اینترپل پیگیر میتونم بشم؟؟؟در ضمن اون شخص در ترکیه با پول من خونه خریده و الان شناسنامه داره...

پاسخ ها :

توحید اکبری

جناب آقای توحید اکبری :

با حکم محکومیت قطعی میتوانید و با کمک و مشاوره از وکلای ایرانی مقیم ترکیه برای دیپورت یا اخراج محکوم علیه از ترکیه اقدام کنید