مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با شماره کارت

سلام خسته نباشید
یه آقای به من پولی بدهکار بود گفتش شماره کارت بفرست یکی از گوشی هامو فروختم و به خریدار گفتم که مبلغ اش رو برای شما واریز کنه و باقی اش رو به کارت خودش
حالا مسئله من اینجاست اگر این آقا حالا به هر دلیلی گوشی رو تحویل خریدار نده بلاک کنه یا هراتفاق دیگه
سوالم اینجاست آیا می‌تونه از من شکایت کنه چون مقداری از پول گوشی رو برای من واریز کرده ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از بدهکار بخواهید از کارت خودش واریز کنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرکسی ادعایی که مطرح می کند باید آن را ثابت کند چنین چیزی از طرف آن شخص اثباتش غیر ممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البین علی المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه در این خصوص مقداری سهل انگاری شده است . بنابراین شخص منتقل کننده در صورت خلل در معامله ، می تواند علیه شما ، دادخواست مطالبه وجه دهد .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر فردی غیر از بدهکار پولی به شما داده می تواندمسترد نماید مگر این که اقرار نماید به عنوان ثالث بدهی بدهکار را داده است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است آری می‌شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ممکنه اما شما بگو که من از این آقا طلبکار بودم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بر اساس شرح موضوعی که فرمودید، به نظر می‌رسد این آقا از شما برای پرداخت بدهی خود استفاده کرده است و شما توافقی با خریدار گوشی داشته‌اید که میزان پولی که او به شما می‌دهد، جزء قسمتی از مبلغ کل بدهی آن آقا به شما باشد. در این صورت، اگر گوشی به خریدار تحویل داده می‌شود و پول هم به حساب شما واریز می‌شود، می‌توان به این نحو از عملیات پرداخت استفاده کرد. با این حال، اگر بعد از انجام این تراکنش، آقایی که به شما بدهکار بوده، اقدام به انجام هرگاری یکی از مواردی که می‌تواند باعث شوند اطلاعات شخصی شما پخش شود، استفاده نادرست و بدون مجوز از اطلاعات شخصی شما توسط نیروی انتظامی یا نهادهای دولتی، سرقت اطلاعات شخصی شما توسط افرادی که دسترسی غیرمجاز به اطلاعات شما دارند، نفوذ به سیستم های رایانه ای شخصی شما توسط هکرها و ... است. برای پیشگیری از پخش اطلاعات شخصی شما، بهتر است از ورود اطلاعات شخصی خود به سایت‌های غیرمعتبر و ناشناس و همچنین ارسال اطلاعات شخصی خود از طریق ایمیل‌های نشرعی و مشکوک به تقلب و احتمال سرقت اطلاعات شخصی بپرهیزید. به علاوه، برای حفظ امنیت شما، بهتر است هیچ گاه اطلاعات شخصی خود را در اختیار افراد ناآشنا یا نامشخص قرار ندهید و در صورت امکان از روش‌های امن برای انتقال پول استفاده کنید. در مورد شکایت آقایی که به شما بدهکار بوده، اگر او پولی که به شما داده را به عنوان پرداخت بدهی خود به شما ارائه کرده است، احتمال زیادی ندارد که از شما شکایت کند. با این حال، اگر قبلاً هیچ توافقی مبنی بر اینکه او مبلغبدهی خود به شما را با استفاده از شماره کارت شما پرداخت کند، نداشته‌اید، ممکن است او در صورتی که از این موضوع مطلع شود، ادعا کند که شما از شماره کارت او برای پرداخت خرید خود استفاده کرده‌اید و در نتیجه، شاید بتواند شکایتی در این مورد برایتان ارائه کند. به همین دلیل، بهتر است که در این مورد با وکیل مشورت کنید و شواهدی که دارید را در اختیار وکیل قرار دهید تا بهترین راه‌حل برای حفاظت از حقوق و منافع خود پیدا کنید.