مشاوره حقوقی رایگان - نیروی پاره وقت

ایا به کسی که در ماه کمتر از 6 ساعت برای مجتمع مسکونی یه صورت پاره وقت کار میکند بیمه تعلق می گیرد. برای ما یک نفر طی چند سال کار کرده که بدلیل عدم رضایت ساکنین اقدام به اتمام کار نامبرده کرده ایم . اما متاسفانه ارطریق اداره کار اقدام به شکایت نموده . و خواستار بیمه و حقوق اداره کار شده . تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

برای هر هشت ساعت کار در کارهای پاره وقت و نیمه وقت یک روز باید پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شعبه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ ممکن است . البته که بایستی دید که شخص مورد نظر چه ادله و مدارکی را به اداره کار جهت شکایت ارائه کرده است تا با توجه به آنها، در مقام دفاع برآیید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد و اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای کارگر کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله در هر حال کارگر باید از ابتدای کار بیمه شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، نیروی پاره وقت که برای مجتمع مسکونی کار می‌کند، باید تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی قرار بگیرد. با توجه به شرایطی که شما توضیح دادید، اگر کارگر مذکور در حین کار به عنوان نیروی پاره وقت، مشمول بیمه بوده است، حقوق و مزایای قانونی خود را از جمله حق بیمه، حق بیمه‌ای از کارفرما، حق بیمه‌ای از کارگر و حق بهره‌وری باید تعلق بگیرد.

اگر کارگر مذکور برای مدت چند سال به عنوان نیروی پاره وقت برای مجتمع مسکونی کار کرده و مشمول بیمه بوده است، می‌تتوانید با ارائه مدارک و شواهد مربوطه از جمله قرارداد کاری، فیش حقوقی و فیش بیمه، در دادگاه به اثبات این موضوع بپردازید. در صورتی که دادگاه قانع شود که کارگر مذکور در حین کار به عنوان نیروی پاره وقت مشمول بیمه بوده و حقوق و مزایای قانونی خود را دریافت نکرده است، حکمی صادر خواهد کرد که بر اساس آن، کارفرما موظف خواهد بود که حقوق و مزایا را پرداخت کند.

در هر صورت، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و با ارائه مدارک و شواهد مربوطه به دادگاه مربوطه مراجعه کنید تا این موضوع را پیگیری کنید و به بهترین نتیجه برای شما دست یابید.